USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Німеччині українські військові вчаться керувати зенітними установками Gepard

18 Липня 2022 12:05
Розпочалося навчання українських військових управлінню самохідними зенітними установками Gepard на німецьких полігонах. Про це повідомляє RND, пише УНН.

«Цього тижня на полігонах Бундесверу в Путлосі та Тодендорфі в землі Шлезвіг-Гольштейн розпочалися навчання українських військових на зенітному танку Gepard», – йдеться в повідомленні.

На навчаннях перебувають не менше 100 військовослужбовців української армії, інформує видання.

Команда повинна ознайомитися з самохідними зенітками Gepard, а також пройти артилерійську підготовку.

Бундесвер і виробник самохідних установок Gepard (Krauss-Maffei Wegmann) офіційно не підтверджують повідомлення про навчання, але й не спростовують їх.

«Тренувальний полігон Тодендорф відповідає всім вимогам для цього. Раніше там базувалися Gepard, там в районі Балтійського моря зручно тренуватися на стрільбищах», – заявив член Бундестагу Східного Гольштейна і експерт з питань оборони Інго Гадехенс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus