USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

У Німеччині планують змінити правила працевлаштування біженців з України

1 Квітня 2024 21:07
Асоціація міст та муніципалітетів Німеччини закликала покращити умови для інтеграції українських біженців. Йдеться про можливість розпочати роботу без попереднього проходження курсів з вивчення німецької мови та інтеграційних курсів.

Про це пише tagesschau.

«Щоб реально використати потенціал нашого ринку праці, ми повинні розпалити інтеграційний турбо в Німеччині. Ми все ще занадто бюрократичні та негнучкі, коли йдеться про інтеграцію на ринок праці... Заходи щодо інтеграції та вивчення мови повинні здійснюватися паралельно з початком роботи», – зазначив керуючий директор Андре Бергеггер.

Він вказав на необхідність бути готовими, що кількість біженців з України буде збільшуватись. Також наразі не очікується, що більшість українців найближчим часом повернеться на додому.

Читати ще: Виплати у Польщі: які програми підтримки українців продовжать до червня

«Тож нам потрібні стійкі інтеграційні структури для цієї групи», – продовжив Бергеггер.

Як інформували, уряд Польщі запланував низку змін для біженців з України. Зокрема, хоча спростити систему отримання дозволів на тимчасове проживання для українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus