USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Німеччині наркоторговець заснув на телефоні й випадково здався поліції

8 Вересня 2021 23:25
У Німеччині торговця наркотиками спіймали після того, як він заснув на телефоні та випадково зателефонував до поліції.

Дзвінок правоохоронцям надійшов близько першої години ночі, пише УНІАН з посиланням на Mail Online. Відповівши, оператор почув лише хропіння і постогнування.

Поліцейські, аби перевірити, чи потребує людина допомоги, відстежила того, хто телефонував. Ним виявився 23-річний хлопець, який перебував у містечку Вальдбрель біля Кельна. На місце відправили офіцерів.

Правоохоронців зустрів здивований 21-річний сусід додзвонювача і сильний запах конопель. Самого винуватця події поліцейські знайшли сплячим на дивані.

Після пробудження чоловік не розумів, що відбувається, адже, за його словами, нікого не викликав. Лише перевіривши свою історію дзвінків, хлопець побачив, що справді набирав номер служби екстреної допомоги, причому кілька разів.

Офіцери тим часом обшукали житло і виявили не лише коноплі, а й чимало інших наркотиків та приладдя для них. Поліція вилучила таблетки екстазі, кокаїн, амфетамін, ваги та готівку.

Обидва чоловіки підозрюються в наркоторгівлі. При цьому раніше їх уже затримували у справі про наркотики. Тепер їм загрожує кримінальна відповідальність. На час розслідування затриманих випустили під заставу.

Раніше у Британії дитині на день народження подарували Lego з кілограмом кокаїну всередині. Наркотик опинився в коробці з вини двох колишніх морських піхотинців: вони вирішили налагодити таким чином наркотрафік.

А в Канаді військових під час навчань таємно пригощали кексами з канабісом. У солдатів раптово почалися параноя, втома і розгубленість – тоді й з’ясувалося, що в їдальні їх нагодували незвичайними солодощами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus