USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У Німеччині хочуть надавати притулок російським дезертирам

16 Березня 2022 04:28
З ініціативою надавати притулок солдатам РФ, які беруть участь у війні проти України і приймуть рішення дезертирувати, виступили у Вільній демократичній партії Німеччини (ВДП), яка входить до урядової коаліції, інформує Європейська правда з посиланням на Spiegel.

Перший парламентський секретар парламентської групи ВДП Йоганнес Фогель у вівторок запропонував Німеччині та Європейському Союзу розглянути спеціальну програму, яка може бути використана для надання притулку російським дезертирам. Фогель підкреслив, що це його "особиста ідея".

Йоганнес Фогель, який також є віцеголовою його партії, зазначив, що кожному, хто пересувається українською територією і "не хоче брати участь у загарбницькій війні, яка порушує міжнародне право", потрібно надати таку можливість.

Прийом дезертирів у Європі може "також сприяти ослабленню російських військ в Україні", сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus