USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У Німеччині чоловікові, який знайшов чек на 4,6 млн євро, віддячили желейними ведмедиками

17 Листопада 2022 00:55
Німецька компанія Haribo, відома своїми желейними ведмедиками, подарувала шість пачок желейних ведмедиків чоловіку, який знайшов її загублений чек на 4,6 мільйона євро.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Bild.

Коли 38-річний Ануар повертався від матері, він побачив на підлозі станції метро папірець, що тріпотів від протягу. Чоловік підняв його й побачив, що це іменний чек.

«Там була така велика сума, що я навіть не можу її вимовити», – пригадує Ануар. Ішлося про 4631538,80 євро, які група супермаркетів Rewe заплатила виробнику желейок Haribo.

Чоловік зв’язався з компанією, і та зажадала, щоб він знищив чек і надіслав фото як доказ. Він це зробив, а через кілька днів отримав від Haribo подарунок – коробку із шістьома пачками желейних ведмедиків.

У Haribo підтвердили інцидент, але зазначили, що чоловік не зміг би скористатися чеком на ім’я компанії.

На питання, чи не є надто скромною винагорода, яку Ануар отримав за знаходження дорогого чека, в Haribo зазначили: «Це наш стандартний пакет, який ми надсилаємо на знак подяки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тертий калач Показати IP 17 Листопада 2022 07:03
В Луцьку якось була акція в одному з автосалонів, коли при покупці авто дарували кілограм апельсинів.
Азаза Показати IP 17 Листопада 2022 07:22
Якщо чек був виписаний не на нього то це просто папірець, та й для компанії це не втрата грошей, тому хай подякує і за це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus