USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Німеччині чоловік 40 років керував машиною без водійських прав

15 Грудня 2020 07:40
Дорожня поліція Німеччини зупинила 67-річного чоловіка, який керував машиною без водійських прав протягом 40 років. Довгі роки німець працював кур’єром, і весь цей час йому вдавалося уникати поліцейських патрулів.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Незвичайний інцидент стався на одному з автобанів біля міста Трір в Західній Німеччині. Автомобіліста поліцейські зупинили випадково – у нього вирішили перевірити документи в рамках профілактичних заходів. Німець пред’явив правоохоронцям папір, де було зазначено, що його посвідчення водія тимчасово перебуває в поліцейській дільниці. Охоронцям закону це здалося підозрілим, і вони зробили додаткову перевірку. Як з'ясувалося, запит був поданий не дарма: документ виявився липовим. Також було встановлено, що у водія взагалі немає прав, при цьому за кермом він перебував вже як чотири десятки років.

Варто відзначити, що керування без водійських прав є в Німеччині надзвичайно серйозним злочином, за це передбачено навіть тюремне ув’язнення з конфіскацією автомобіля. Однак яке покарання понесе літній чоловік, поки невідомо. Також залишається загадкою, чому він не намагався отримати водійські права за весь цей час.

Втім, це не єдиний подібний випадок, з яким стикалася німецька поліція. У липні цього року правоохоронці затримали 69-річну жінку, яка їздила без прав 39 років. Можливо, пенсіонерка і далі залишалася непоміченою для поліції, якби не протаранила іншу машину на стоянці і не зникла після цього з місця пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ной Показати IP 15 Грудня 2020 09:43
В цій віртуальній реальності немає логічних послідовностей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus