USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Нідерландах заборонили продаж біжутерії, яка «оберігала» від 5G: вона виявилася радіоактивною

20 Грудня 2021 23:20
Через підвищену радіоактивність у Нідерландах зняли з продажу біжутерію, яка нібито оберігала від шкідливого впливу 5G.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише ВВС із посиланням на Комісію з ядерної безпеки та захисту від радіації Нідерландів (ANVS).

Зазначається, що під заборону потрапили маска для спання, браслет та намисто «Energy Armor», а також дитячий браслет «Magnetix Wellness». «Більше не використовуйте їх, покладіть у безпечне місце та очікуйте на отримання інструкції стосовно повернення», – йдеться у поширеній заяві.

У відомстві наголосили, що «продавцям цих товарів у Нідерландах наказали негайно припинити продаж й повідомити про це покупців». Тести ANVS показали, що ці та низка інших товарів мають підвищений рівень випромінювання шкідливої іонізувальної радіації.

ВВС наголошує, що за даними ВООЗ, мережі 5G – безпечні та принципово не відрізняються від 4G й 3G. «Мобільні мережі використовують не іонізаційні радіохвилі, які не шкодять ДНК», – зауважує ВВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антимозок Показати IP 21 Грудня 2021 07:21
Дарма заборонили,нехай носили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus