USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

У Нідерландах через феєрверк загинула дитина, інша в тяжкому стані

1 Січня 2022 12:19
У містечку Хаксберген (Нідерланди) під час запуску феєрверку постраждали дві дитини. Одна з них померла у лікарні, інша в тяжкому стані. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію Нідерландів.

Хлопчики 11 і 12 років спостерігали за запуском саморобного феєрверка з молотом. В результаті діти отримали серйозні травми. 12-річний хлопчик був доставлений в лікарню санітарною авіацією, де помер від отриманих ран. Друга дитина госпіталізована, лікарі продовжують боротися за її життя.

Причини події з’ясовує поліція. Чоловік, який запускав феєрверк, затриманий.

За інформацією місцевих ЗМІ, діти спостерігали, як чоловік запускав феєрверк за допомогою саморобної установки під час вечірки, в якій брали участь чотири сім’ї. Саморобна установка для запуску феєрверків – klaphamer – популярна традиція в Нідерландах і не заборонена владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus