USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

У Непалі через зсув ґрунту два автобуси зірвалися у річку, зникли 63 людини

12 Липня 2024 14:14
У Непалі зникли безвісти щонайменше 63 людини внаслідок падіння двох автобусів у річку через зсув ґрунту, викликаний сильними мусонними дощами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yahoo!News із посиланням на AFP.

Інцидент стався у центральному районі країни Читвані. Десятки пошуковців і рятувальників прочісують місце зсуву, розповів чиновник району Хімананда Бхусал.

За словами Бхусала, автобуси перевозили щонайменше 66 людей, однак трьом пасажирам вдалося врятуватися, перш ніж транспортний засіб впав у річку Трішулі о 03:30 ранку за місцевим часом у п’ятницю. Ті, кому вдалося вижити, наразі перебувають у лікарні.

Він зазначив, що точна кількість зниклих безвісти людей невідома, оскільки автобуси під час падіння могли зачепити й інших осіб.

Читати ще: У страшній ДТП загинув тренер з боксу та ММА з Луцька Руслан Павлюк

Один з автобусів прямував зі столиці Катманду до муніципалітету Гаур на півдні країни, тоді як інший автобус їхав до столиці із південного міста Біргандж.

Зазначається, що на цій дорозі загинув водій після того, як в його автобус влучив камінь. Чоловік помер у лікарні.

У Непалі часто трапляються смертельні аварії через погано побудовані дороги, незадовільне техобслуговування транспортних засобів та необережне водіння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus