USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У неділю Волинь попрощається із загиблим Героєм Андрієм Рудаковим

1 Вересня 2023 14:46
У неділю, 3 вересня, нарешті додому назавжди повернеться тіло загиблого володимирчанина старшого сержанта Андрія Рудакова, якого більше року вважали безвісти зниклим. На жаль, надії побачити його живим не справдились.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

3 вересня об 11.30 год траурний кортеж вирушить від вулиці Шпитальної на Луцьку, 158, де біля дому воїна о 12.00 год відбудеться прощання.

О 12.15 год усіх охочих просять долучитись до коридору шани по вулицях Луцькій, Ковельській, а потім і Драгоманова, де у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії о 12.30 год буде здійснено чин похорону.

Поховають Героя на Федорівському кладовищі.

Нагадаємо, понад рік волинянин перебував у статусі безвісти зниклого. Його особу було ідентифіковано і підтверджено загибель на полі бою за експертизою ДНК.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus