USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У навчальному центрі «Десна» під Черніговом застрелився контрактник

3 Квітня 2021 16:59
У п’ятницю ввечері, 2 квітня, в навчальному центрі «Десна» в Чернігівській області застрелився один з військовослужбовців.

Про це повідомили на сторінці центру в Facebook, пише СТРАНА.ua.

«Військовослужбовець 1996 року в підрозділі характеризувався як тихий, спокійний одинак, не конфліктний. Причина такого вчинку не відома. Зараз працює слідча група Козелецького райвідділу Національної поліції України в Чернігівській області», – йдеться в повідомленні.

Згідно з наявною інформацією, контрактник вистрілив собі в голову з Ак-74. При цьому кулю для самогубства він нібито готував заздалегідь.

Попередня перевірка боєприпасів та гільзи з місця подї показала, що набої цієї серії на заняттях не видавалися.

Причина такого вчинку - не відома. Наразі працює слідча група Козелецького райвідділку Національної поліції України в Черніговській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
! Показати IP 3 Квітня 2021 17:14
В час моєї служби в армії, не рідко хтось або стрілявся, або вішався. Аж такою рідкістю то не було. Причини переважно крились в конфліктах чи непорозуміннях із другою половиною, або в нестатутних відносинах. Дуже рідко, але були психічно хворі, але то крайня рідкість, хоча один такий випадок бачив сам.
102 Показати IP 3 Квітня 2021 17:22
Судячи по відеофрагменту самогубства, який я бачив в Інтернеті, то видно було, що контрактник бажав, щоб його самогубство побачило суспільство. Він швидше за все перебував у неадекватному стані, можливо у стані алкогольного сп'яніння, можливо під дією наркотичних речовин, але якось поводив ще себе навіть артистично та цілеспрямовано, знаючи де камера дивився у камеру, посміхався декілька разів підводив дуло автомата до свого підборіддя, потім дістав та запалив цигарку, декілька разів затягнувся і вже після цього вистрілив собі у шию.
Всезнайко Показати IP 3 Квітня 2021 19:06
А записку не залишив, що то російський снайпер? Бо якби не було б відео, то знову б списали на сєпарів.
До ! Показати IP 3 Квітня 2021 20:38
Під час вашої служби ви не були так одягнені , так накормлені, на таких зарплатах ,на таких комфортабельних казармах , на таких пільгах, не було військовослужбовців-жінок. Тому й не дивно шо тоді були такі прикрі випадки, дивно шо зараз ті випадки є і не РІДКО
! до До ! Показати IP 3 Квітня 2021 23:51
Головна причина, і тоді і зараз, негаразди особистого життя, які дуже впливають на емоційний і психічний стан. А зараз їх мабуть ще більше.
Справедливий Показати IP 3 Квітня 2021 21:27
Ми маємо Збройні сили України, а керівний склад радянського зразка, причому від найвищої до найнижчої ланки. Дивно але в офіцерського складу якому по 25-30 років а в їхніх головах такий СРСР, хоча вони навіть там не родились.А від такого управління і є причини самогубств
Анонім Показати IP 3 Квітня 2021 23:49
вкоротив собі віку? вирішив - зробив. лишіть в спокої.
Дємбєль Показати IP 4 Квітня 2021 01:12
Добре українцям було в Радянській Армії, де всі були сержантами, прапорщиками і каптьорами!
До Справедливого Показати IP 4 Квітня 2021 14:30
Ви пан Анатолій конкретно застрягли в часі Не путайте службу в советах із сучасним заробітчанством. Далі а де тоді советські шрафбати дізбати і гауптвахти де якась елементарна дисципліна?
Справедливии до До Справедливого Показати IP 4 Квітня 2021 17:08
Застрягли ви в совковому минулому, а спочатку були схожі на розумну людину. Його вже не вернете, прийміть це.
До справедливого Показати IP 4 Квітня 2021 21:45
Пан Анатолій можливо будете проїзджати через Володимир-Волинський і зупиніться в робочий день біля *Віка* хоч на 15 хв і * побачите * того совета. То за совета офіцери то були звері особливо група піхоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus