USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У навчальному корпусі волинського вишу облаштовують житло для 180 переселенців

18 Лютого 2023 14:39
У Луцьку один з навчальних корпусів ЛНТУ реконструюють під житло для внутрішніх переселенців.

Із тим, як тривають будівельні роботи, ознайомилась віце-прем’єр-міністр України – міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, яка сьогодні, 18 лютого, перебуває на Волині. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Реконструкцію учбово-лабораторного корпусу ЛНТУ під гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб реалізовує НЕФКО за кошти Європейського Союзу. Загалом проєктом передбачено утеплення та оздоблення фасадів, заміну покрівлі, внутрішні роботи, перепланування площ під кухні, душові кімнати, заміну склопакетів, влаштування мереж водопостачання та водовідведення, електроосвітлення, систем опалення, вентиляції та кондиціонування.
Ірина Верещук ознайомилась із візуалізацією проєкту, поспілкувалася з головним підрядником та оглянула будівельні роботи.
Щодня на будмайданчику працює понад 60 людей, тож завершити та здати об’єкт планують до кінця червня 2023 року.

Це дозволить забезпечити дахом над головою 180 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 18 Лютого 2023 18:28
А коли з*їдуть переселенці, бажано віддати будівлю тим, кому вона належала спочатку і була негуманно відібрана. Кривицький відібрав у дітей 8 дитсадків і віддав найбагатшим бюджетним організаціям (чиновникам): пенсійному фонду, центру зайнятості, кадастру, соцдепартаменту, так званому біотехнічному "інституту", який торгував дипломами (царство йому небесне) і іншим. Навіть кат усіх народів Лєнін казав, що "...всьо лучшеє - дєтям", а колишні міські чиновники діяли не лише всупереч здоровому глузду, а й усім законам гравітації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus