USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Москві знайшли мертвими ексвіцепрезидента «Газпромбанку», його дружину та доньку

18 Квітня 2022 20:11
У Москві виявили тіло колишнього віцепрезидента «Газпромбанку» Владислава Аваєва. Розглядається версія самогубства.

Інформацію оприлюднили росЗМІ 18 квітня. Наразі справа передана Головному слідчому комітету Росії, повідомляє 24 канал з посиланням на DW.

Тіла колишнього віцепрезидента «Газпромбанку» Владислава Аваєва, його дружини та дочки, правоохоронні органи виявили у московській квартирі на Університетському проспекті. За попередньою версією слідства, 51-річний топменеджер вбив своїх дружину і дочку, після чого скоїв самогубство. Пресслужба московського Слідчого комітету назвала це припущення пріоритетним.

Відомо, що родичі чоловіка викликали поліцію після того, як не змогли зв’язатися із сім’єю. Вважається, що причиною вбивства міг стати побутовий конфлікт.

Нагадаємо, що «Газпромбанк» є одним із головних інвесторів у війну проти України. Міноборони України дізналися, що через російський банк було здійснено закупівлю безпілотних літальних апаратів, комплектуючих для військової техніки та засобів радіоелектронної розвідки для підрозділів 47-ї танкової дивізії російської армії.

Крім того, – це головна установа держави-агресорки, через яку європейці здійснюють оплату за постачання російських енергоносіїв.

На думку голови Офісу Президента Андрія Єрмака, «Газпромбанк» потрібно внести до 6-го санкційного пакета ЄС проти Росії. запровадити проти нього обмеження.

Як ми писали, раптово помер колишній директор зовнішньої розвідки РФ В’ячеслав Трубніков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus