USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Москві судять Навального, почалися затримання протестувальників

2 Лютого 2021 12:54
У Москві біля станції метро «Преображенська площа», неподалік від якої розташований Мосміськсуд, поліція почала затримувати людей.

За даними видання «Проект», в автозаку знаходяться вже 23 людини, передає Укрінформ.

ЗМІ пишуть, що поліцейські вихоплюють з натовпу виключно молодих людей. Біля самого Мосміськсуду затриманий кореспондент опозиційного видання Sota Vision.
Раніше вранці 2 лютого правоохоронні органи оточили кілька вулиць у районі Мосміськсуду, де має відбутися засідання про заміну Олексію Навальному умовного строку на реальний у справі «Ів Роше».
Як повідомлялося, 31 січня під час неузгодженої акції протесту в Росії, за даними ОВС-інфо, були затримані більше п’яти з половиною тисяч осіб у 89 містах. Це максимальне число затриманих під час російських протестів. Кожен десятий з тих, кого забрали з вуличних акцій провів ніч у відділенні поліції. За деякими даними, число затриманих склало 7227.

Штаб Олексія Навального анонсував нову акцію протесту сьогодні, 2 лютого.

Як повідомлялося, 31 січня по всій Росії пройшли мітинги на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Силовики били людей кийками та застосовували проти них електрошокери й газ.

17 січня Олексій Навальний був затриманий у зоні паспортного контролю аеропорту «Шереметьєво». До Росії він повернувся з Німеччини, де перебував близько п’яти місяців через отруєння «Новачком» в російському Томську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВорДолженСидеть Показати IP 2 Лютого 2021 13:05
Или нет?
жлл до ВорДолженСидеть Показати IP 2 Лютого 2021 13:24
нам байдуже на твого вора! а ти кгбшна св.ня забирайся з Українського ресурсу!
Черпаком по каструлі до жлл Показати IP 2 Лютого 2021 15:04
Труселів свого карнавального нанюхався?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus