USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У Москві підірвали авто з військовим, – ЗМІ

Сьогодні 16:25
Вранці 24 липня на півночі Москви біля житлового будинку на вулиці Синявинській підірвали автомобіль військового Toyota Land Cruiser.

За даними російських ЗМІ, підірвали авто тезки заступника начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв'язку Міноборони РФ Андрія Торгашова, пише Українська правда.

За даними Telegram-каналу Astra, автомобіль начебто належав заступнику начальника ПДРЦ в/ч 33790 у Підмосков'ї Андрію Торгашову. Згідно з відкритими даними, в/ч 33790 – це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.

Повідомлялось, що вибух стався, коли у припарковане авто сідали чоловік і жінка. За попередніми даними, у чоловіка відірвало ступні, жінка отримала осколкові поранення, їх госпіталізували.
Пропагандисти RT пізніше повідомили, що сам Торгашов їм розповів, що дізнався про вибух у нібито його машині, коли був на роботі.

Заступник начальника радіоцентру супутникового зв'язку сказав, що не має до цього жодного стосунку, у нього "ніколи не було Land Cruiser і не буде, напевно". "Я навіть не проживаю в тому районі. Я зовсім в іншому місці проживаю", – сказав він.

Читати ще: Британська розвідка назвала чисельність співробітників Росгвардії на війні з Україною

За даними Telegram-каналу Baza, у момент вибуху в машині перебував тезка Торгашова на ім'я та прізвище. Він не має стосунку до військової частини, але при цьому також служить у Збройних силах РФ.
Російське видання "Коммерсант" повідомило, що, попередньо, військовий служив у ГРУ і відповідав у своїй частині за засоби зв'язку. Видання твердить, що у зв'язку з особистістю потерпілого відпрацьовується і версія, "пов'язана з діями українських спецслужб та їхніх агентів". За інформацією видання, справу порушено за статтею "замах на вбивство, згодом її можуть перекваліфікувати на теракт".

Голова російського Слідкому Олександр Бастрикін доручив поставити справу на контроль у центральному апараті відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus