USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Москві підірвали авто колишнього працівника СБУ, – ЗМІ

12 Квітня 2024 15:37
У Москві підірвали автомобіль колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова.

Про це повідомив Telegram-канал ASTRA 12 квітня.

Вказано, що позашляховик Toyota Land Cruiser Prado вибухнув під час запуску двигуна на Коровинському шосе, що на півночі Москви. Епіцентр вибуху знаходився під місцем водія.

Чоловік вижив. У нього травми ніг. Підірване авто оглядають спеціалисти.

Стверджується, що постраждалий – 48-річний колишній співробітник СБУ Василь Прозоров, який з 2014 року співпрацював із російськими спецслужбами і втік до Росії. Його внесено до бази сайту Миротворець.

Читати ще: У ГУР підтвердили смерть зрадника Киви

В інтерв’ю російським ЗМІ він заявляв, що «рішення про співпрацю зі спецслужбами РФ він ухвалив добровільно з ідеологічних мотивів».

Василь Прозоров – колишній підполковник Служби безпеки України. У березні 2019 року на пресконференції в Москві він заявив, що з квітня 2014 року й аж до своєї відставки у 2018-му «з ідеологічних мотивів» співпрацював із Росією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus