USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Москві п'яний поліцейський чіплявся до школярки, а потім вистрелив у неї. Відео

6 Грудня 2020 18:22
У Москві п'яний поліцейський вистрілив з травматичного пістолета у 13-річну дівчинку. Очевидці кажуть, ніби перед тим чоловік чіплявся до школярки.

Про подію повідомив начальник управління інформації та громадських зв'язків ГУ МВС Росії по Москві, передає УНІАН з посиланням на НТВ.

Інцидент стався в ніч проти 6 грудня біля одного з житлових будинків. 33-річний працівник ППС, перебуваючи не на службі та в цивільному одязі, хитаючись, кілька разів вистрелив у повітря. Потім поліцейський підійшов до дівчини, яка сиділа на лавці та вистрелив їй у ногу. Дитина почала кричати, однак чоловік просто пішов.

Поліцейського затримали, проти нього порушено кримінальну справу про хуліганство.
Як пише Telegram-канал 112, постраждалій 13 років, її звуть Софія. Зазначається, що поліцейський посварився з дівчинкою і вистрілив їй в ногу.

На крики прибігли сусіди, вони побачили, як чоловік намагається затягнути дівчинку в під'їзд. Вони ж викликали «швидку допомогу», яка відвезла пораненого підлітка в лікарню. Вже там дівчинка розповіла: стріляв її знайомий Іван, який чіплявся до неї.

За інформацією Telegram-каналу LIFE SHOT, поліцейський був гостем, якого батько та мати дівчинки запросили у свою квартиру на застілля. У якийсь момент, після дози спиртного, поліцейський вирішив спуститися на вулицю «подихати» і покликав з собою доньку господаря. На вулиці він став до неї приставати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Грудня 2020 13:19
Порушено справу про хуліганство? Вони та обдовбані?? Стріляв скотина у дитину!
Просто Показати IP 7 Грудня 2020 15:10
Боярошнікі .... вєлікая рассєя... фу мля
Василь Показати IP 7 Грудня 2020 16:56
Звичайний день у Росії...Шкода дівчинку...
Анонім Показати IP 7 Грудня 2020 19:33
Мінусатори чорти.
Козак Показати IP 8 Грудня 2020 10:37
Руський міръ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus