USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Монако засвітився справжній бетмобіль на українських номерах. Фото

1 Жовтня 2020 23:03
На вулицях Монако зняли справжнісінький бетмобіль. Цікаво, що незвичайне авто приїхало з України – у нього реєстрація Київської області.

Відома і історія цієї машини. Як повідомляє «Обозреватель» з посиланням на TopGir, спочатку бетмобіль знаходився в Литві, потім його привезли в Україну для проходження реставрації на одному з СТО. Після ремонтних робіт автомобіль мали відвезти в Монако до власника ще в першій половині цього року, однак через пандемію і карантин відправка затрималася до осені.

Що стосується самого автомобіля як такого, це один з трьох бетмобілів, побудованих для фільму "Бетмен" 1989 року. В основі машини лежить Chevrolet Caprice, а під капотом ховається V12 від BMW 7-Series 1994 року.
Головна зовнішня риса бетмобіля – ефектний кузов. І фото з Монако це зайвий раз підтверджують: як видно, перехожі охоче його фотографували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Залежний глядач Показати IP 1 Жовтня 2020 23:11
"І пох...!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus