USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У місті на Волині зроблять ремонт у бібліотеці для дорослих

21 Лютого 2021 22:36
Поточний ремонт книгосховища запланували в бібліотеці для дорослих міста Володимира-Волинського, що на вулиці Луцькій, 105/2.

Торги для пошуку підрядника через платформу Prozorro вже оголосив відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 лютого 2021 року.

Очікувана вартість робіт становить 104 194 гривні.

Як вказано в тендерній документації, поточний ремонт книгосховища включатиме знімання наличників, розбирання дерев’яних плінтусів, оброблення раніше пофарбованих поверхонь усередині будівлі протигрибковим засобом, фарбування, заміну електропроводки, ремонт паркетних покриттів, улаштування обшивки стін гіпсокартонними і гіпсоволокнистими листами, опорядження поверхні паркетних покриттів, влаштування натяжної стелі, суцільне шпаклювання внутрішніх стін, накриття поверхонь стін розчином із гіпсу, монтаж світильників, встановлення і розбирання внутрішніх інвентарних трубчастих риштувань, улаштування плінтусів, багету, ремонт вентиляційних ґрат, встановлення вимикачів і штепсельних розеток, вивіз сміття тощо.

Роботи мають бути виконані в період з 22 лютого до 31 травня 2021 року.

Фото – ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus