USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У місті на Волині за шість мільйонів зроблять перехрестя

24 Липня 2023 06:46
У Ковелі цього року планують відремонтувати перехрестя вулиць Театральної – Сагайдачного. Вартість робіт оцінили в понад шість мільйонів гривень.

Тендер на капітальний ремонт перехрестя на сайті держзакупівель оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 27 липня.

Очікувана вартість ремонту перехрестя вулиць Театральної – Сагайдачного становить 6,173 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, видалення зелених насаджень, влаштування нового дорожнього одягу, облаштування тротуару, влаштування водовідведення, встановлення дорожніх знаків і нанесення горизонтальної розмітки.

Ремонт мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на дорожній одяг становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в Ковелі за вісім мільйонів гривень планують відремонтувати вулиці Зелену, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича. У місті запланували провести поточний ремонт вулиць Симоненка, Петра Могили, Українських добровольців, Зарічна, Генерала Миколи Шаповалова, Героїв УПА та Олени Левчанівської. Вартість робіт оцінили в майже 10 мільйонів гривень.

До кінця літа в Ковелі запланували навести лад на вулицях Липинського, Космонавтів, Данила Нечая та Богуна. На їхній поточний ремонт витратять понад 10 мільйонів гривень.

У місті хочуть цього року провести реконструкцію вулиці Відродження. На роботи спрямують понад 23 мільйони гривень.

До жовтня в Ковелі відремонтують вулиці Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева. На ремонт витратять 15 мільйонів гривень.

Також у місті відремонтують вулиці Чигиринську, Миколайчука, Олеся Гончара, Північну та Богдана Хмельницького. На ці роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аркадій Показати IP 24 Липня 2023 12:10
Купіть дрони.Дороги після після війни.
Андрій Показати IP 24 Липня 2023 21:13
Краще б ті кошти виділили військовим на ударні дрони які зараз дуже потрібні. Війна ще триває. Після перемоги будемо будувати і відбудовувати. А зараз потрібно всі зусилля направити на фрон
Іван Показати IP 25 Липня 2023 22:15
Як легко зараз шукати зрадників України. Там в окопах гинуть і просять дайте нам ще хоч одного дешевого дрона а в іншому місці гроші закатують в асфальт і доведи хто неякісно зробив щось під час війни. Якщо я колись стану президентом то всі хто витрачав кошти на ремонти під час війни сядуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus