USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У місті на Волині за 2 млн відремонтують вулицю

21 Лютого 2023 20:21
До початку серпня у Володимирі планують відремонтувати вулицю Галицьку. На поточний ремонт спрямують близько двох мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 22 лютого. Аукціон заплановано на 23 лютого.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Галицької у Володимирі – 2,096 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, мають здійснити наступне: улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів та вручну, улаштування одношарових основ зі щебеню, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, облаштування укріплювальної смуги, планування та укріплення узбіч.

Усі роботи мають закінчити до 30 липня цього року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме чотири роки.

Нагадаємо, у Володимирі також планують цього року відремонтувати вулицю Богдана Лепкого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus