USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У місті на Волині відремонтують три вулиці. Скільки витратять

24 Вересня 2023 07:41
До початку зими в Маневичах Камінь-Каширського району планують відремонтувати вулиці Тиха, Західна та Северинівська.

Тендери для пошуку підрядників на сайті держзакупівель оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Аукціони заплановані на 25 вересня.

Очікувана вартість поточного ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Тиха становить 365 тисяч гривень, вулиці Західна (від будинку №15 до будинку №47) – 1,2 мільйона гривень, а вулиці Северинівська – 864 тисячі гривень.

Відповідно до технічного завдання, поточний ремонт вулиць включатиме, зокрема, виправлення профілю щебеневих основ із додаванням нового матеріалу, улаштування покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, планування площі узбіччя механізованим способом.

Усі роботи планують закінчити до 30 листопада цього року.

Гарантійні терміни на виконані ремонти будуть становити три роки.

Нагадаємо, цього року в Маневичах також планували відремонтувати вулиці Ягідна, Івана Богуна, Мохова, Європейська, Східна, Яблунева, Хакімова, Собятинська та Ювілейна.

Як ми писали, в місті до кінця року хочуть провести капітальний ремонт вулиці Зільберта. Вартість робіт оцінили в понад 20 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus