USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У місті на Волині створять урбан-парк

9 Лютого 2022 21:21
У Володимирі ближче до мосту з річкою Лугою, що в парку «Слов’янський», з’явиться сучасна урбан-зона для відпочинку дітей та молоді.

За словами нардепа Ігоря Гузя, ідею створення великої зони відпочинку для різних верств населення підтримав мер міста Ігор Пальонка та народний депутат Ігор Палиця. Також вдалося залучитися підтримкою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Почати облаштовувати зону вдасться за залучені нардепом державні кошти. 700 тисяч гривень раніше надійшло на закупівлю дитячого майданчика-містечка, яке планують встановити навесні.

В урбан-парку з’явиться зона для скейтерів, воркаут, тенісні столи, зона для відпочинку діток.

«Будемо робити все, аби урбан-парк став реальністю у 2022 році. Впевнений, що він стане популярною зоною відпочинку володимирчан», – зазначив Ігор Гузь.
Нагадаємо, у жовтні 2021 року в Луцьку відкрили урбан-парк «Молодіжний». Ще одну сучасну урбан-зону облаштують у сквері біля Собору Всіх Святих Землі Волинської на проспекті Соборності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 9 Лютого 2022 23:51
Там спочатку треба відреставрувати пішохідний міст, він не оновлювався ще з часів Радянського союзу. Потрібно зробити його з підсвічуванням, як на Риловиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus