USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У місті на Волині оновлять дорожню розмітку

Сьогодні 22:08
На послуги з нанесення дорожньої розмітки в Нововолинську цього року витратять близько 800 тисяч гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 серпня. Очікувана вартість робіт становить 760 тисяч гривень.

Ідеться про виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки на наступних вулицях і проспектах Нововолинська: Святого Володимира, Нововолинській, Героїв АТО, Амосова, Шахтарській, Героїв ЗСУ, Левка Лук’яненка, Грушевського, Байдовського, Кауркова, Сірка, Перемоги, Дружби, Степана Бандери, Шевченка, Винниченка та Шептицького.

Надання послуг мають здійснювати з дотриманням нормативно-правових актів України та Правил благоустрою території населених пунктів Нововолинської міської територіальної громади. Також учасник має надати документи для підтвердження якості фарби та мікрокульок, які будуть використовувати в процесі надання послуг.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду роботи з нанесення дорожньої розмітки в міських умовах.

Ці послуги мають надавати в місті до кінця вересня 2024 року.

Гарантійний термін експлуатації дорожньої розмітки – не менш ніж шість місяців.

Читати ще: Поляки ремонтуватимуть дорогу: у ПП «Дорогуськ - Ягодин» можливі затримки вантажівок

Нагадаємо, на поточний ремонт доріг комунальної власності в Ковелі спрямують майже п’ять мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus