USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Міносвіти відповіли, чи будуть навчальні заклади проводити випускні цьогоріч

2 Травня 2023 06:45
Навчальні заклади у 2023 році самостійно вирішуватимуть, чи проводити випускні вечори.

Про це повідомив заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко в ефірі телемарафону, передає ТСН.

За рекомендаціями Міністерства, школам слід враховувати безпекову ситуацію та організовувати урочистості відповідно до вимог воєнного стану. Таким чином, адміністрація та вчителі навчального закладу будуть самостійно вирішувати, чи проводити випускний у конкретній школі.

«Таким чином, адміністрація та вчителі навчального закладу будуть самостійно вирішувати, чи проводити випускний у конкретній школі», – йдеться у повідомленні.

«Ми впевнені, що великі святкування у воєнний час є недоречними, але і дитинство у дітей забирати не треба», – сказав він.

За словами Вітренка, наразі в Україні працюють понад 12 тисяч шкіл. З огляду на те, що ситуація у районах залишається різною, Міносвіти рекомендує приймати рішення щодо проведення випускних на місцях. Він додав, що швидше за все на окупованих територіях випускних не буде, щоб не наражати на небезпеку дітей, батьків та вчителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Травня 2023 11:41
війна війною, а гулянки по розпорядку, бо це ж діти - діти по 17-18років, і їх батьки, які теж сумують за гучними попойками, бо в чому ж тоді 'смисл жизні'? Ну хоронять багатьох захисників в Україні, яким по 20-25років, але це ж їх вибір, а вибір інших - 'дитинство' в 18років, а краще, щоб воно ніколи не закінчувалося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus