USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Міноборони розповіли про довжину лінії фронту та назвали напрям, де ЗСУ мають успіхи

5 Вересня 2022 14:19
Наразі лінія фронту простягається на 2,5 тис. км, а з них на 1,3 тис. км ведуться активні бойові дії. На Донецькому напрямку захисники України мають успіхи.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає УНІАН.

«На цих 1,3 тис. км у нас є оборонна операція, яка полягає в певному комплексі дій, і там можуть бути як наступальні дії, так і оборонні. Найактивніші дії – це район Донецького напрямку. Путін нещодавно говорив, що він ставить таку задачу – повністю захопити Донецьку область до певного терміну. Вони (супротивники – ред.) не встигли по цих строках, бо збирались це зробити до 1 вересня, але не залишають цю мету», – повідомила заступниця міністра оборони.

Читати ще: Контрнаступ ЗСУ помітно просувається на півдні та сході, – ISW

Разом з тим, за словами Маляр, на Донецькому напрямку українські війська мають успіхи – просуваються та деокупують населені пункти. Але поряд з цим тривають тяжкі запеклі бої, під час яких підрозділи Сил оборони стримують ворога.

Як ми писали, згідно з даними Генштабу Збройних сил України, за добу 4 вересня на Донецькому напрямку ворожі війська зазнали найбільших втрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Вересня 2022 15:05
ті успіхи даються через руйнування і смерті українців - ось до чого привела погана підготовка до війни і бажання у багатьох при владі подивитися в очі пуйлу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus