USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.10 41.30
  • PLN 10.35 10.53

У Міноборони розповіли, чому сповільнюється контрнаступ ЗСУ

18 Липня 2023 16:05
Контрнаступ Збройних сил України уповільнюється через замінування. Розмінувати території на півдні швидше неможливо через технічні моменти.

Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Ганни Маляр, передає ТСН.

Представниця Міноборони наголошує: російська армія розуміла, що наступ Сил оборони рано чи пізно розпочнеться. Саме тому окупанти готувалися та укріплювалися. Наразі ворог має перевагу в кількості озброєнь та людей.

Читати ще: Контрнаступ відчутно руйнує потенціал Росії. Свіжі карти боїв

«РФ готувалася до такої війни 30 років, ресурсів у них багато, вони можуть собі це дозволити. Треба розуміти, що наші війська прориваються через заміновані ділянки та потужний опір противника, це сповільнює», – сказала Маляр.

Заступниця міністра оборони наголошує, що зараз українські воїни зменшують оборонний потенціал загарбників.

«Україна не матиме більше людей, ніж РФ, розмінувати швидше неможливо, є технічні особливості та правила», – пояснила Маляр.

Як повідомлялося, українські війська змінили тактику ведення контрнаступу, що дало їм змогу скоротити втрати у військовій техніці, але й уповільнити деокупацію територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus