USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Міноборони повідомили про перші результати роботи застосунку Армія+

Сьогодні 17:56
Заступник міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила, що мобільний застосунок для військовослужбовців Армія+, який запустили напередодні, менш ніж за добу завантажили 20 тисяч разів.

Про це вона сказала в ефірі телемарафону, передає Кореспондент.

«Буквально вчора о першій годині дня ми запустили цей мобільний додаток, і станом на вечір ми вже мали 20 тисяч успішних завантажень. Для порівняння: інші системи, які створені досить давно і кілька років уже існують в українському війську, мають приблизно такий же обсяг користувачів», – зазначила Черногоренко.

Заступник міністра оборони також наголосила на захищеності застосунку від зовнішніх впливів.

Читати ще: Міноборони попереджає про поширення росіянами фейкового застосунку «Резерв+»

«Доступ і дані в Армія+ абсолютно безпечні. Доступ мають лише військовослужбовці. Додаток не зберігає персональні дані, вони підтягуються з наших інформаційно-комунікаційних систем. Потужності нашого застосунку розгорнуто в захищеній інфраструктурі, в безпечній локації, ми маємо окремо всі необхідні документи, комплексну систему захисту інформації», – заявила вона.

8 серпня в Україні відбулася презентація мобільного застосунку для військовослужбовців Армія+, на ній Президент Володимир Зеленський заявив, що мета сервісу полягає в тому, аби звільнити військових від паперової роботи.

Раніше, 17 травня, в Україні запустили електронний кабінет військовозобов’язаного, який став доступний через застосунок Резерв+.

Згодом у Резерв+ зʼявилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP Сьогодні 18:09
коли буде додаток Виборець+, щоб провести вибори президента та ради ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus