USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.80 10.95

У Міноборони назвали найпопулярніші професії у центрах рекрутингу

Сьогодні 09:30
У центрах рекрутингу ЗСУ найбільш популярними залишаються посади операторів БпЛА та обслуговування військової техніки й озброєння.

Про це розповів Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець, передає Кореспондент.

«Ми відстежуємо цю динаміку від тижня до тижня. Бувають різні сплески по тих чи тих напрямках. Традиційно є популярними оператори БпЛА, посади, які пов’язані з обслуговуванням військової техніки, штабні посади, логістика», – зазначив Бежевець.

Також він додав, що в армії потрібні усі добровольці, які можуть обіймати посади, пов’язані з обслуговуванням військової техніки та різних видів озброєння.

Читати ще: На Волині запрацював Центр підготовки операторів БПЛА «Чорний лелека» для військових і цивільних

«Це стрілецькі посади й це оператори будь-якої техніки військового озброєння», – наголосив він.

За два місяці ініційованого Міністерством оборони проєкту рекрутингу до ЗСУ є більше як 50 тисяч відгуків на розміщені вакансії.

Раніше повідомляли, що Міноборони запускає проєкт з рекрутингу операторів БпЛА. Набір охочих будуть проводити через Центри рекрутингу української армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus