USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

У Мінінфраструктури сказали, як працюватиме транспорт на час карантину вихідного дня

11 Листопада 2020 16:49
Громадський транспорт на період карантину вихідного дня, від 14 до 30 листопада, буде працювати. Втім, кількість пасажирів, зокрема, в автобусах, трамваях, тролейбусах буде обмеженою.

Про це розповів голова Міністерства інфраструктури України Владистав Криклій у своєму Telegram, передає ТСН.

Міністр наголосив, що робота транспорту на час карантину вихідного дня не зупинятиметься.

«Автотранспорт, зокрема, маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї та залізниця перевозитимуть пассажирів у кількості місць для сидіння. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення», – написав очільник Мінінфраструктури.

Криклій також додав, що внутрішні авіаперевезення продовжать свою роботу без обмежень. Криклій порадив громадянам під час подорожей закордон перевіряти умови для в’їзду/виїзду до країн, куди прямує пасажир.

Нагадаємо, уряд 11 листопада вирішив в Україні запровадити карантин вихідного дня для боротьби зі стрімким поширенням COVID-19.

Діяти він буде від 14 до 30 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus