USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У «Межигір’ї» створять парк. Рішення уряду

17 Лютого 2022 08:14
Кабінет Міністрів підтримав протокольне доручення профільним відомствам провести нараду щодо створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва на території урядової резиденції «Межигір’я».

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив у Телеграмі.

«У «Межигір’ї» має бути створений парк - пам’ятка садово-паркового мистецтва. Сьогодні Кабмін підтримав протокольне доручення щодо узгодження плану дій», - написав Немчінов.

Участь у цій нараді мають узяти Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів спільно з Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством юстиції, Фондом державного майна, Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру, Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Київською ОДА та НАБУ.

За результатами наради ці відомства мають підготувати інформацію про правовий статус будівель та споруд на території урядової резиденції «Межигір’я» та пропозиції щодо їхнього подальшого функціонування.

Крім цього, має бути підготовлена інформація щодо правового статусу земельних ділянок на території «Межигір’я» та пропозиції стосовно врегулювання питань із землевласниками та землекористувачами щодо створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва.

Також відомства мають підготувати інформацію щодо можливості створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва, враховуючи відкриті кримінальні провадження.

За результатами наради Кабінету Міністрів має бути подано узгоджений план дій.

Раніше державна урядова резиденція «Межигір’я» використовувалася для офіційних зустрічей. Вона належала до сфери відання Державного управління справами.

Згодом «Межигір’я» було передано в управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus