USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Мексиканське місто засипало градом: шар льоду сягає до 1,5 м

1 Липня 2019 11:42
Шість передмість мексиканського міста Гвадалахара вкрило майже півтораметровою товщею льоду після сильного граду. Через негоду пошкоджено кілька сотень автівок та помешкань.

Про це пише Theбабель з посиланням на ВВС.

На дороги виїхала спеціальна снігозбиральна техніка, щоб розчистити місто від льоду, а військові країни активували план допомоги населенню в надзвичайних ситуаціях.

«Такого граду ще не було. Як заявляє влада, така подія зафіксована вперше», — заявив командир 14-го піхотного батальйону Серхіо Лопес Лара.

Місцева влада заявляє, що пошкоджено 200 будинків і близько 50 автомобілів.

Губернатор штату Енріке Альфаро заявив, що ця подія — неймовірна.

«Ми запитуємо себе, чи реальна зміна клімату. Те, що сталося — це природне явище, якого ще ніколи не було», — сказав він.

Інформації про потерпілих через град немає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 1 Липня 2019 11:58
Шановні ВН, ви б хоч перевіряли інформацію, яку передруковуєте. Укрінформ невірно переклав, і ви повторили. Зайдіть на сайт ВВС і прочитайте - там випав ГРАД, а не сніг. А то люди дивуються, як у такій спекотній країні як Мексика, та ще й в розпал літа, могло випасти 1,5 м снігу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus