USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У маєтку Трампа виявили понад 11 тисяч урядових записів

3 Вересня 2022 09:27
ФБР виявило понад 11 тисяч урядових документів та фотографій під час обшуку 8 серпня у маєтку Мар-а-Лаго колишнього президента Дональда Трампа у Флориді.

Про це пише Reuters з посиланням на судові протоколи, передає УП.

З більш ніж 11 тисяч урядових записів і фотографій 18 було позначено як «цілком таємно», 54 – як «таємно» та 31 – як «конфіденційно», згідно з підрахунком Reuters в урядовій інвентаризації. «Цілком таємно» – це найвищий рівень секретності, призначений для найпотаємніших секретів країни.

Документи з класифікаційними позначками іноді поєднувалися з іншими предметами, як-то книжки, журнали та газетні вирізки.

Також було вилучено 71 порожню теку з офісу Трампа і ще 19 – зі сховища для секретних документів у Мар-а-Лаго, на яких були вказівки для обмеженого доступу.

Нагадаємо, федеральні правоохоронні органи підозрюють Трампа у вилученні або руйнуванні документів, перешкоджанні розслідуванню і порушенні закону про шпигунство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus