USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У масштабній ДТП у Словаччині загинули 12 людей, серед них – четверо школярів

14 Листопада 2019 09:28
У Словаччині, поблизу міста Нітра, шкільний автобус зіткнувся з вантажівкою, внаслідок чого 12 людей загинуло та 15 отримали поранення.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Aktuality.sk.

«Сьогодні вдень трапилася трагічна ДТП поблизу Нітри. Поліція повідомляє щонайменше про 10 загиблих, внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою. Ще 20 осіб поранено, багато з них в тяжкому стані», – йдеться у ЗМІ.

Повідомляється, що дорога, на якій сталася аварія, повністю перекрита. На ній працює евакуатор, рятувальники та поліція.

«Операційний центр служби екстреної медичної допомоги підтвердив смерть 12 людей та поранення 15, які були перевезені до довколишніх лікарень. Серед жертв аварії – учні середньої школи. За словами очевидця, шкільний автобус перевозив їх в Єленець», – повідомили у ЗМІ.

Вказано, що важко пораненого пасажира з травмою голови доставили за допомогою вертольоту до лікарні в Нове Замки, де вже перебувало п’ять постраждалих. Інших транспортували до лікарень у Нітру, Левіце та Топольчани.

Також свідки аварії кажуть, що вантажівка, яка перевозила каміння, з невідомих причин розвернулась і поїхала у зворотному напрямку, де зіткнулась з автобусом. Водій автобусу намагався уникнути зіткнення, але вантажівка вдарила його в бік, внаслідок чого автобус впав у кювет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus