USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.40 10.58

У машині знайшли наркотики: в Луцьку водійка Toyota, яка везла дитину, спричинила аварію

17 Червня 2024 16:09
Нещодавно патрульні отримали повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що водійка автомобіля Toyota Yaris здійснила наїзд на припаркований легковик Fiat Doblo, який по інерції пошкодив паркан та авто BMW.

Під час спілкування з водієм Toyota Yaris поліцейські помітили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, жінка відмовилася проходити огляд на стан спʼяніння у визначеному законному порядку. Також в салоні перебувала дитина.

Читати ще: У Луцьку не поділили перехрестя Suzuki та Volkswagen. Показали момент удару

Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку транспортного засобу. І, як виявилося, не дарма. Інспектори виявили зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

Крім адміністративної відповідальності, жінці загрожує тепер і кримінальна, відповідно до ст. 309 (Незаконне зберігання чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Червня 2024 17:11
Сука, ще й дитину везла. Має бути найсуворіша кара!
911 Показати IP 18 Червня 2024 11:43
сімпйний наркокортель. Тато напевно ховається в дома щоб не піймали на фронт а мама розвозть пакуночки розкладає для телеграм замовників. Якось так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus