USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Марселі обвалився будинок: виявили тіла двох загиблих

10 Квітня 2023 09:49
Чотириповерховий житловий будинок обвалився в ніч з суботи на неділю в центрі Марселя.

Про це, як пише «Європейська правда», повідомляє BFMTV.

«Вночі о 12:40 стався обвал будівлі на вулиці Тіволі, 17, який потягнув за собою частину (будівель) на вулиці Тіволі, 15 і 19», – сказав мер другого міста Франції Бенуа Паян у неділю, 9 квітня.

«Є серйозні підозри, що причиною обвалу став вибух, але на даному етапі ми повинні залишатися дуже обережними щодо причин», – зазначив префект регіону Буш-дю-Рон Крістоф Мірман, уточнивши, що вибух газу може бути «можливим варіантом».
Пожежники заявили, що під час рятувальних робіт виявили два тіла, повідомляє BFMTV.

«Два бездиханних тіла» були виявлені в ніч з неділі на понеділок під завалами обвалених будівель на вулиці Тіволі в Марселі, повідомили пожежники.

«З огляду на особливі труднощі в роботі, розчищення завалів займе певний час. Потім судова влада зможе приступити до ідентифікації», – заявили в пожежній службі.
У неділю прокурор Марселя повідомив, що у зв’язку з обвалом вісім осіб не відповідають на дзвінки.

У будинку на вулиці Тіволі, 17, що складається з чотирьох квартир, мешкало вісім осіб. «Це ті вісім осіб, про яких ми поки що нічого не знаємо», – уточнив прокурор, додавши, що це скоріше «люди похилого віку і молода пара років тридцяти». Крім того, ще одна людина вважається зниклою після часткового обвалу сусідньої будівлі.

Міністр внутрішніх справ Франції заявляв про те, що під завалами перебувають від чотирьох до десяти людей.

Особи двох жертв, виявлених в ніч з неділі на понеділок, поки що не повідомляються.

Надія знайти тих, хто вижив, «невелика», заявив ввечері в ефірі телеканалу BFMTV Бенуа Паян, мер Марселя. «У нас все ще є надія, вона невелика, але ми хочемо зберегти надію, і це те, за що ми боремося», – сказав мер Марселя.

Як запобіжний захід було евакуйовано 32 будинки в цьому районі та 199 мешканців, близько п’ятдесяти з яких звернулися з проханням про термінове відселення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus