USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Маріуполі відбулася ротація роти «Світязь». Найкращих відзначили подяками

4 Грудня 2020 17:44
4 грудня відбулася ротація роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» ГУНП у Волинській області, бійці якої несуть службу на блок-постах поблизу Маріуполя.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів заступник керівника поліції у Маріуполі Віталій Бортнюк.

Упродовж двох місяців правоохоронці забезпечували публічний порядок та безпеку мешканців Маріуполя.

Зі слів полковника поліції, особисто для нього бійці «Світязя» не тільки колеги, а ще й земляки, тому, зустріч з ними була дуже душевною.

Так, найкращим правоохоронцям «Світязя» вручили подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у зміцнення правопорядку, протидію незаконним збройним формуванням та утвердження позитивного іміджу Нацполіції України, від імені начальника ГУПН у Донецькій області Миколи Семенишина.
«Сьогодні поліцейські з Волинської області, які протягом двох місяців піклувалися про безпеку маріупольців, вирушили додому. На зміну їм прибули їхні колеги. Поліція Маріуполя висловлює щиру вдячність спецпризначенцям за службу та бажає їм щасливої дороги додому», - зазначив Віталій Бортнюк.
Нагадаємо, спецпризначенці роти «Світязя» мали виконувати функції охорони громадського порядку та брати участь у бойових діях на Сході України, оберігаючи територіальну безпеку нашої країни. Формувати роту взявся у минулому десантник Олександр Фацевич, який на той час уже мав досвід навчання бійців волинської Самооборони, а також близько 10 років служби у Збройних силах України. Навчання «світязьців» тривало рівно місяць і уже 12 липня бійці склали присягу на вірність Україні. Історія роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» розпочалася 12 червня 2014 року. Саме в цього дня УМВС Волині оголосило про її створення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus