USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Мар’янівському ліцеї облаштують найпростіше укриття

21 Серпня 2022 21:53
До жовтня цього року в Мар’янівському ліцеї Мар’янівської селищної ради Луцького району планують здійснити поточний ремонт приміщення під найпростіше укриття.

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради оголосив тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 23 серпня.

Очікувана вартість облаштування укриття в закладі освіти становить 190 тисяч гривень.

За ці кошти хочуть здійснити наступні роботи: відбивання штукатурки по цеглі та бетону зі стін та стель, суцільне вирівнювання штукатурки стін усередині будівлі, розбирання покриттів підлог із керамічних плиток, улаштування цементної стяжки та покриття з керамічних плиток, облицювання поверхонь стін керамічними плитками, суцільне вирівнювання штукатурки стель усередині будівлі, просте фарбування стін і стель, заміна дверей на металеві протипожежні, установлення вентиляторів, очищення приміщень від сміття.

Укриття в ліцеї мають облаштувати до 1 жовтня 2022 року.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити три роки.

Читати ще: Більшість закладів готові до навчання: як луцькі школи облаштовують укриття. Фото

Нагадаємо, повернення українських школярів до очного навчання залежатиме від ситуації з безпекою у країні. Водночас у Міністерстві освіти та науки обговорюють те, що за парти зможуть повернутися учні лише тих шкіл, які мають укриття або бомбосховища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 21 Серпня 2022 22:22
Тобто крім того, шо воно найпростіше і ніяке не бомбосховище, то його поштукатурять , пофарбують і туди дітей відразу?! Воно ж сире і не висохне ще ! Аякже здоров’я дітей? Що буде з дітьми, як вони посидять в таких приміщеннях ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus