USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Маневицькій колонії росіянин знайшов наркотики і отримав ще пів року ув'язнення

Сьогодні 11:05
У Маневицькій виправній колонії в'язень-росіянин знайшов згорток з наркотиками та хотів споживати їх. За це йому докинули пів року позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

Дмитро С. на момент злочину відбував покарання в Маневицькій виправній колонії. 24 квітня 2024 року на території спортивного майданчика локальної дільниці № 6 він знайшов два згортки з метадоном. Упевнившись, що вказана речовина є наркотичним засобом, забрав згортки для особистого вживання. Того ж дня працівники колонії провели обшук у його палаті, вилучивши наркотики.

Читати ще: На Волині судили уродженця Москви, який влаштував наркопритон у гаражі

Обвинувачений свою вину повністю визнав. Як пояснив, в один із днів квітня на спортивному майданчику випадково виявив два паперові згортки у виді кульок. Зрозумів, що це наркотичний засіб, оскільки сам вживав наркотики. Далі хотів спожити їх за нагоди, але працівники поліції вилучили.

Про чоловіка відомо, що він є уродженцем Росії та має російське громадянство. Востаннє був засуджений до п'яти років і двох місяців позбавлення волі вироком Куйбишевського райсуду Запорізької області. За час перебування у Маневицькій виправній колонії характеризується переважно позитивно, має пʼять заохочень за сумлінну поведінку та активну участь у роботах з благоустрою установи.

Читати ще: Наркоторговця з Луцька посадили на дев’ять років

Суд визнав Дмитра С. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Росіянину призначили шість місяців позбавлення волі. До вироку приєднали частину невідбутого покарання, а саме шість місяців і 29 днів, бо з попереднього вироку вже відсидів понад 4,5 року. Відтак ще рік чоловік проведе за ґратами.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus