USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Маневицькій громаді попрощалися з Героєм Олександром Слюсарчуком

4 Червня 2024 20:53
Сьогодні мешканці Маневицької громади провели в останню земну дорогу мужнього українського захисника Олександра Слюсарчука, який боронив рідну землю до останнього подиху. На жаль, 31 травня 2024 року 38-річний оператор парашутно-десантного взводу під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Відважний воїн народився, виріс та проживав на Рівненщині у місті Вараш, звідки 24 серпня 2023 року його було мобілізовано до лав армії для захисту держави від окупантів.

Батьки хороброго солдата Олексій Пилипович та Лариса Степанівна родом із населених пунктів Комарове та Новосілки. Останнім часом проживають у батьківському домі в Новосілках. Тож після прощання з Героєм у Вараші скорботний кортеж на колінах, зі сльозами на очах зустріли жителі Маневицької громади.

Заупокійна панахида за полеглим військовослужбовцем відбулася у храмі Великомученика Пантелеймона в Новосілках. Слова великої шани та вдячності за величний подвиг бійця лунали від рідних, друзів, представників влади та побратимів. Маневицька земля прийняла тіло ще одного достойного сина України, який загинув за волю й незалежність свого народу.

У Олександра Олексійовича залишилися донька, згорьовані батьки та родина.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus