USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

У Маневичах рідним Героя Олександра Голодюка вручили його орден

Сьогодні 14:53
Талановитий музикант, незмінний звукооператор, педагог. Привітний, скромний, добрий душею та завжди відкритий до спілкування – таким Олександра Голодюка назавжди запам’ятають колеги, вихованці, військові побратими та мешканці Маневицької громади. Захищати Батьківщину від російського окупанта пілот безпілотних літальних апаратів пішов у вересні минулого року. 23 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині відважний воїн загинув.

Про це інформують у селищній раді.

Відповідно до Указу Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку солдата Олександра Голодюка посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Сьогодні у приміщенні Маневицької селищної ради очільник громади Олександр Гаврилюк і офіцер відділу обліку мобілізаційної роботи першого відділення Камінь-Каширського РТЦК та СП старший лейтенант Анатолій Комарчук подякували мамі Захисника України Ніні Володимирівні за виховання достойного сина та вручили рідним державну відзнаку.
Слова вдячності та жалю від колег-музикантів передав директор Центру культури та дозвілля Василь Дарчук.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять воїна, який віддав життя за нашу свободу і незалежність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus