USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Маневичах облаштують нові тротуарні доріжки

26 Червня 2023 22:29
На вулицях 100-річчя Маневич, Незалежності, Освітянській і Северинівській у Маневичах Камінь-Каширського району зроблять поточний ремонт тротуарних доріжок.

Тендери для пошуку підрядників відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 27 червня.

Очікувана вартість поточного ремонту тротуарних доріжок на вулиці Незалежності становить 1,05 мільйона гривень, на вулиці Освітянській – 707 тисяч гривень, на вулиці Северинівській – 640 тисяч гривень і на вулиці 100-річчя Маневич – 357 тисяч гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів, улаштування основ із піщано-щебеневої суміші, влаштування вирівнювального шару з висівок, улаштування покриттів із дрібнорозмірних фігурних елементів брукування, встановлення бетонних каменів і планування площ біля бортового каменя.

Ремонти хочуть закінчити до 30 вересня цього року.

Гарантійні терміни на виконані роботи становитимуть п’ять років.

Нагадаємо, до осені в Маневичах планують відремонтувати десяток вулиць, як-от Ягідна, Івана Богуна, Мохова, Європейська, Східна, Яблунева, Хакімова, Собятинська та Ювілейна.

Також у місті мають відремонтувати вулицю Зільберта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus