USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

У Маневичах батькам полеглого захисника Богдана Янчишина вручили його орден

14 Лютого 2024 14:26
У перші дні повномасштабного вторгнення російського окупанта в Україну маневичанин Богдан Володимирович Янчишин не вагаючись пішов захищати волю і незалежність держави. На превеликий жаль, 2 липня 2023 року в черговому бою з ворогом на Луганщині відважний солдат загинув.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Богдана Янчишина нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Про це повідомляють у Маневицькій селищній раді.

Сьогодні у Маневицькому ліцеї №1 імені Героя України Андрія Снітка, в якому нещодавно навчався мужній воїн, секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик і начальник Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман вручили нагороду батькам Героя.
Зі сльозами на очах батьки прийняли нагороду, яка, без сумніву, відтепер буде сімейною реліквією, світлим спомином про їхнього сина.
Мама Героя Оксана Юхимівна, звертаючись до присутніх у залі, наголосила, що її єдиний син, її гордість, нащадок своїх героїчних дідусів, які мужньо воювали з окупантами у Другу світову війну та мали безліч високих бойових нагород, не вагаючись став на захист рідної землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus