USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

У Мадриді затримали боса італійської мафії

6 Серпня 2021 08:15
У Мадриді затримали італійця-втікача Доменіко Павільяніті. Поліція вважає, що він був лідером однієї з найбагатших злочинних організацій у світі – синдикату «Ндрангета».

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на АР.

Іспанські поліційські інформують, що чоловіка затримали 3 серпня під час спільної операції з італійськими карабінерами. Правоохоронці ідентифікували затриманого як 60-річного Доменіко Павільяніті.

Павільяніті мав при собі сфальсифіковані португальські документи, які засвідчують особу, 6 мобільних телефонів та 6 тисяч євро готівкою.

Поліція вважає, що чоловік є лідером злочинного синдикату «Ндрангета», який базується в італійській Калабрії та діє зі своєї бази в 3 країнах по всьому світу.

Раніше лідер італійської мафії вже був засуджений в Італії до довічного тюремного ув’язнення за серію вбивств і злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. Згодом термін скоротили до 30 років.

Однак злочинець вийшов на волю у жовтні 2019 року через помилки при підрахунку його покарання.

Після цього він втік до Іспанії, де начебто користувався допомогою і захистом представників кіл із наркобізнесу.

У січні 2021 року Павільяніті заочно засудили до 11 років, 8 і 15 діб тюрми за серію злочинів, зокрема вбивство та співучасть у злочинах, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus