USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Липинах поховали 46-річного мінометника Олексія Сенченка

Сьогодні 13:18
13 вересня у Підгайцівській громаді останню земну шану віддали захиснику, який боронив територіальну цілісність та Незалежність Батьківщини від березня 2024 року.

Про це повідомили в сільській раді.

Олексій Сенченко загинув під час виконання бойового завдання у зоні бойових дій на Курському напрямку. Без надійного плеча залишилися батьки, дружина та двоє синів Захисника, які від початку повномасштабного вторгнення залишили рідний дім у зоні ведення активних бойових дій, переїхавши на захід України. На жаль, у родини жорстока війна забрала найдорожче – рідну людину.

Траурний кортеж, який рухався вулицями міста Луцька до храму Всіх святих Землі Української, небайдужі волиняни зустрічали й проводжали, схилившись на коліна, віддаючи останню шану вірному військовій присязі мужньому Герою.

У храмі разом із родиною загиблого, парафіянами та побратимами священники просили Господа про Царство Небесне для душі Олексія, дякували Богові та родині Героя за жертву, яку він склав на вівтар Батьківщини.

Для вічного спочинку тіло героя віддали землі на кладовищі села Липини поряд із храмом.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus