USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.62 10.85

У липні в Луцьку вийшли з ладу 25 ліфтів, ще 33 зупинили через завершення терміну експлуатації

3 Серпня 2021 15:23
Впродовж липня на гарячу лінію групи оперативного реагування «15-80» надійшло 25 скарг від лучан щодо несправності ліфтів.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови розповіла директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

З її слів, за липень на лінію оперативного реагування надійшло 25 скарг від лучан щодо роботи ліфтів. Окрім того посадовиця проінформувала, що протягом липня провели капітальний ремонт 10 підйомників у будинках, зокрема по проспекту Соборності, 13б, 21, 37.

Станом на сьогодні у зв’язку з закінченням терміну експлуатації зупинили ще 33 ліфти у Луцьку.

У зв’язку з ситуацією, що виникла, міський голова Ігор Поліщук звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколи Осіюка і нагадав останньому, що під час минулої сесії міська рада виділила кошти на ремонт ліфтів.

«Прохання максимально пришвидшити оголошення тендерних процедур і зменшити кількість ліфтів, які станом на сьогодні зупинені», - звернуся до головного комунальника міста мер.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катерина Показати IP 3 Серпня 2021 15:51
По Соборності 13б не всі ліфти відремонтовані!! В п'ятому під'їзді ніхто нічого нем робив, хоча мешканці кошти зібрали ще в травні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus