USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

У Львові в укритті коледжу вибухнув вогнегасник: є постраждалі серед учнів

Сьогодні 15:59
У Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи впав та здетонував вогнегасник, внаслідок чого постраждали четверо студенток.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Зазначається, що ситуація трапилася сьогодні під час повітряної тривоги, коли учні перебували в укритті.

За даними мерії, чотирьох 15-річних дівчат, які постраждали внаслідок вибуху, госпіталізували до лікарні Святого Миколая.

«Усі пацієнтки – у стані середньої тяжкості. Медики надають їм всю необхідну допомогу. Разом з ученицями в лікарні є працівники коледжу», – поінформували у міськраді.

У мерії додали, що працівники закладу евакуювали учнів з укриття і перевели в інші, безпечні, приміщення. На місці працюють рятувальники.

Педіатр лікарні святого Миколая Анастасія Данилко повідомила УНІАН, що дівчат доставили зі скаргами на нудоту запаморочення та втрату свідомості.

«Їм надали необхідну допомогу і у задовільному стані з метою подальшого спостереження госпіталізували у відділення», – розповіла лікар.

Згодом ситуацію прокоментував керівник відділу професійної освіти Львівської міськради Богдан Іванусь. «Вогнегасник пусковою частиною впав донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували найближче до вогнегасника, вчаділи. За яких обставин вогнегасник опинився на землі, поки що невідомо», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus