USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Львові в посадовиці митниці конфіскували квартиру: не змогла довести, що чесно купила

30 Серпня 2023 21:13
Вищий антикорупційний суд за матеріалами ДБР конфіскував у посадовиці митного поста «Львів – Північний» Галицької митниці квартиру у середмісті Львова.

Як повідомляє пресслужба ДБР, розмір житла перевищує 100 м кв., а його вартість у момент придбання у 2022 році становила 1,86 млн грн. Суд визнав квартиру необґрунтованим активом, який підлягає конфіскації.

«ДБР передало до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури інформацію щодо необґрунтованості активів посадовиці. Працівники ДБР та прокурори зібрали достатньо доказів для звернення до суду щодо їх конфіскації. Зокрема, недоброчесність посадовиці підтвердив й моніторинг способу її життя, який здійснило Національне агентство з питань запобігання корупції», – додали у відомстві.

Жінка вказала квартиру у декларації як подарунок від матері. Однак аналіз майнового стану та доходів сім’ї чиновниці показав, що вона не мала фінансової можливості придбати цю квартиру. Як зазначається, робота щодо пошуку необґрунтованих активів чиновників та правоохоронців триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луч Показати IP 30 Серпня 2023 21:56
А що бувають інші митникі, чесні?))
Abrams Показати IP 31 Серпня 2023 08:02
37рiк вiдпочивае

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus