USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Львові суд арештував лідера антивакцинаторів Остапа Стахіва

18 Листопада 2021 19:11
Галицький районний суд Львова 18 листопада обрав запобіжний захід відомому львівському антивакцинатору, одному з організаторів антивакцинаторських протестів в Україні Остапу Стахіву. Його відправили в СІЗО на 60 діб із можливістю вийти під заставу у розмірі 998 800 гривень.

Про це повідомляє "Суспільне«.

У перерві судового засідання Остап Стахів розповів, що не з’явився на суд 17 листопада, бо був на лікуванні в лікарні на Закарпатті. Звідти його доправили до суду.

«Вони прийшли, просто мене скрутили і з лікарні винесли. У мене один із клапанів серця не працює, я можу в будь-який момент померти», – розповідав Стахів.

Уранці біля суду зібралися прихильники та опоненти Стахіва, за порядком стежила поліція.

Стахіва підозрюють у вчиненні дій, спрямованих на повалення конституційного ладу та захопленні державної влади. Він є одним з організаторів акцій противників вакцин. Служба безпеки вважає, що діяльність мережі антивакцинаторів координувалася з Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сс Показати IP 18 Листопада 2021 20:02
Відкрито замовне і безправне дійство.. куди докотилася Україна!
бабченко Показати IP 18 Листопада 2021 20:05
а мне все равно, потому как в Украине самый справедливый суд в мире: меня ФСБ убило и еще целый список заказала и ничего...)
янночка до бабченко Показати IP 18 Листопада 2021 21:44
А я горжусь, бо мене суди зробили двіччі несудимим, і я став президентом, легітимним.
Пашинський Показати IP 18 Листопада 2021 22:54
А мені все взагалі по боку. Винуватим в *розстрілах* на майдані зробили міліціонерів, а ми з парасюком пиво хлебчимо.
Українська правда Показати IP 19 Листопада 2021 10:30
Наші близькозорі СМі тільки за Білорусіею,чи ще за ким і пильно слікують та переживають,щоб не дай Бог там не порушили прав людини .А яке безправя діеться в своїй Україні ,того в упор не помічають.. Все тепер продажне і владаі смі..і міліція.і медицина ...- ВСЕ! Україна продана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus