USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Львові арештували українського блогера, який схвалював напад Росії

31 Березня 2022 14:36
За матеріалами СБУ оголошено про підозру у державній зраді 33-річному «політичному експерту» та українському блогеру Глібу Ляшенку, який діяв на шкоду національним інтересам України, інформує СБУ Львівщини.

Галицький районний суд Львова у четвер, 31 березня, обрав запобіжний захід Ляшенку, якого підозрюють у державній зраді через його проросійські публічні висловлювання.

Його арештували з правом внесення 4 млн грн застави. Йому повідомили про підозру в держзраді.

Ляшенко заявляв, що «8 лет Россия просила и даже умоляла Украину изменить свой курс. Украина 8 лет отказывалась. И вот результат».

Пропонував капітулювати, бо іншого виходу немає, а також покладає відповідальність за кожного вбитого росіянами українця на Зеленського.

Проведені лінгвістичні експертизи встановили, що своїми висловлюваннями і закликами псевдоексперт умисно посягав на суверенітет України. Окрім цього, він займався дискредитацією державної політики та умисно нівелював події на Сході держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 31 Березня 2022 15:53
У Луцьку теж вистачає таких червивих гнид. В парку гуляють рашинські пенсіонерки. 50 років в Луцьку і жодного слова на українській. Навпаки, кажуть: "Нє хочу калякать на бандьоровском язікє". А сало українське жруть, жопи - як багажник в таксі. Скоти смердючі. Живуть в державі, яку ненавидять. Один сморід від них.
Кислотник до Іван Показати IP 31 Березня 2022 17:34
Ну а потім кажуть про повагу до віку. Повагу треба заслужити, не важливо скільки ти прожив. Є такі хто 70 років жили як гниди і за що їх поважати? Настає час визначати безпантові елементи суспільства і приймати міри! А то паразитів розвелось!!!
"пасивіст" Показати IP 31 Березня 2022 18:42
Вони так себе ведуть в усьому світі, не тільки в Україні. І у прибалтійських країнах, і у Середній Азії. Це бидло демонструє усьому світові, хто вони такі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus